Rólunk

Az MVM OVIT Zrt., mint a 100%-ban hazai tulajdonú MVM Energetika Zrt. leányvállalata, több mint 70 éves szakmai múlttal rendelkezik az energetikai iparágban. Működése elsősorban műszaki gyártási tevékenységekre és kapcsolódó szolgáltatásokra terjed ki, az ország egész területét lefedve, hisz hazánk több pontján rendelkezik telephellyel.

Nélkülözhetetlen és meghatározó szereplője Magyarország energetikai szegmensének, mivel:

  • a kiskunfélegyházi telephelyén erőművi gépeket, berendezéseket gyárt;
  • a gödi üzemében ipari acélszerkezeteket gyárt;
  • elektromos gépjárművek feltöltését szolgáló berendezéseket (e-töltő) gyárt, illetve hatékony és innovatív megoldásokat fejleszt az elektromos autók elterjedése érdekében;
  • professzionális szinten végzi speciális, nagy méretű és tömegű áruk közúti, vasúti, vízi szállítását;
  • fotovoltaikus erőművek építésének referenciájával rendelkezik.

Az MVM OVIT Zrt. termékei, szolgáltatásai és kapacitása tekintetében folyamatosan, – a jelenlegi üzletvitel szempontjából nagyobb figyelmet igénylő időszakban is – kiemelt elkötelezettséggel áll Partnerei rendelkezésére. Biztosítja, hogy a felmerülő gyártási-, szolgáltatási feladatokban minőségi, gyors és flexibilis együttműködéssel, egy megbízható, aktív partnerré váljon.

Küldetése, hogy a hét évtizedes értékeire építve élenjáró és meghatározó szerepet töltsön be  a magyar energetikai ipar fejlődésében, hogy a társaság neve a továbbiakban is garanciát jelentsen a megbízható teljesítésre!

MVM OVIT – TRADÍCIÓ, SZAKÉRTELEM, INNOVÁCIÓ